Arama

Santa Farma Hukuk ve Uyum Müdürü Gamze Çağlayan En Etkili Hukuk Yöneticileri Listesinde Yer Aldı

33 yıldır 150'den fazla ülkede hukuk firmalarının ve avukatların güçlü yönlerini, yetkinliklerini analiz eden Legal 500, en etkili hukuk yöneticilerinin belirlendiği liste GC Powerlist: Türkiye 2023 araştırma sonuçlarını tamamladı. Araştırmalarını, global hukuk firmalarından gelen görüşlere ve hukuk piyasasında yer alan deneyimli ekiplerin verilerine göre hazırlayan Legal 500, Çırağan Palace Kempinski Hotel’de düzenlediği törenle listeye giren en güçlü hukuk yöneticilerini açıkladı.


Alanında fark yaratan, katkı sağlayan, ileri taşıyan ve örnek teşkil eden avukatların dahil edildiği Legal 500 GC Powerlist: Türkiye 2023 listesine girmeye hak kazanan isimlerden biri de Santa Farma Hukuk ve Uyum Müdürü Gamze Çağlayan oldu. Türkiye'nin en etkili ve en güçlü hukuk yöneticileri arasında gösterilen Gamze Çağlayan 25 Mayıs’ta Çırağan Palace Kempinski Hotel’de gerçekleşen resepsiyonda ödülünü aldı.


Sağlık Çalışanı Mısınız?

Sağlık çalışanları haricindeki kişilerin bu bölüme girmemeleri ve sitemizin diğer sayfalarına geri dönmeleri önerilmektedir. Bu bölüme girmek için lütfen bir sağlık çalışanı olduğunuzu onaylayınız.

Evet Hayır