Arama

Santa Farma Mealis İş Birliğinde Yeni Anlaşma

Türkiye’nin en köklü yerli ilaç şirketleri arasında yer alan Santa Farma, MEALIS Ortadoğu Yaşam Bilimleri ile 2020 yılından beri süregelen stratejik iş birliğine yeni bir anlaşma daha imzalayarak devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda demir eksikliği anemisi ve stres tip idrar kaçırma tedavilerinde kullanılan 2 farklı ürün için imzalanan satış, pazarlama ve dağıtım anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi.

Yeni imzalanan anlaşma ile, şeker hastalığında (diyabet) diyabetik nöropati adı verilen, çevresel sinir hasarına bağlı olarak vücudun uç bölgelerinde ortaya çıkan ağrı, his kaybı, kuvvet kaybı gibi belirtilerin tedavisinde kullanılan ilacın Türkiye satış, pazarlama ve dağıtım hakları MEALIS’e devredildi.

Santa Farma Mealis İş Birliğinde Yeni Anlaşma -MealisMealis hakkında:

Türkiye’nin en prestijli satış, pazarlama ve dağıtım kuruluşları arasında yer alan Mealis Türkiye 2014 yılında faaliyetlerine radyoloji alanında kullanılan orijinal kontrast maddelerin ve beraberinde kullanılan tıbbi cihazların satış, pazarlama ve dağıtımını yaparak başladı. 2015 yılında kadın sağlığı alanında imzalamış olduğu uluslararası münhasır iş ortaklığı çerçevesinde orijinal biyolojik ürünlerin özel dağıtım gereklilikleri de dahil olmak üzere, bu ürünlerin satış, dağıtım ve pazarlamasını üstlenmiştir. İlerleyen yıllarda yerli ve uluslararası iş ortaklarının bilgi birikimi ve deneyimini kendi pazarlama ve satış süreçlerinde değerlendirerek, kaliteli bir sağlık hizmeti anlayışı ortaya koymaya devam etmiştir. Sağlık profesyonellerine yurt çapında yaygın ve etkin bilimsel tanıtım hizmeti vererek özellikle kadın sağlığı ve üroloji alanlarında hastaların yaşam kalitesini arttıran inovatif ve katma değeri, yüksek ürünlerle faaliyetlerine devam ediyor. Daha detaylı bilgi almak için www.mealisturkey.com  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sağlık Çalışanı Mısınız?

Sağlık çalışanları haricindeki kişilerin bu bölüme girmemeleri ve sitemizin diğer sayfalarına geri dönmeleri önerilmektedir. Bu bölüme girmek için lütfen bir sağlık çalışanı olduğunuzu onaylayınız.

Evet Hayır